De Welter 650

welter-650

welter-650-2

Fraai om te zien

De Welter 650 is met het bijzonder luxe afwerkingsniveau niet alleen een fraaie vlet om te zien. Want er is meer  dan de opvallende stalen romp en de luxe teakhouten dekbekleding. In de motorkist zit een gemariniseerde Volkswagenmotor met maar liefst 55 pk vermogen. Verdeeld over vijf cilinders en daarom relatief geruisloos. Het ruime dek biedt met de rechte achterbank en de gebogen voorbank vaarplezier voor zes tot negen personen!

boven-welter-650

U heeft iets met water

U vindt het heerlijk op het water. U woont er vlakbij of gaat er vaak naartoe. De touwen laten vieren in het weekend. Of na een drukke werkdag het water doorklieven richting avondrood. Maar dan niet zeilend, zwoegend in het zweet. Liever aan het stuurwiel van een stoere motorvlet. Starten en stilletjes op weg. De wind door het haar. Genieten van de rust van de natuur – of juist van de gezelligheid in drukke grachten. Een wijntje midden op het meer. Een hengeltje uitgooien bij de rietkraag. Daarna dineren op een schippersterras. Met een zorgeloze sloep waar u geen omkijken naar heeft als het seizoen er niet naar is om te varen.

Exclusiviteit in veilig en comfortabel staal

Met uw authentiek handgeklonken Welter 650 helpt u een traditie te bewaren. De Welter 650 is een ambachtelijk geproduceerd schip. Geen werf, waar ook ter wereld, beheerst nog het proces van het staal klinken. Een geklonken stalen schip overleeft de eeuwen. Staal vergt bovendien minder onderhoud dan hout. Daarom is voor de Welter 650 de kennis van scheepsbouwgeneraties bijeen gebracht om het originele, veerkrachtige, handgeklonken staal weer tot leven te brengen in de pleziervaart. Elke Welter 650 is daarom uniek, wordt apart gekeurd en krijgt een genummerd Lloyd-certificaat. Het vakmanschap en de exclusiviteit van de Welter 650 wordt nog extra benadrukt door het gelimiteerde aantal. Er worden er slechts 85 van geproduceerd!

achter